EEN UITZONDERLIJKE DIENSTVERLENING IN UITZONDERLIJK VERVOER

BelgoPilots biedt al meer dan 6 jaar zijn diensten aan in het exceptioneel transport en dit in heel Europa. Door onze ervaring en opgebouwde kennis in de sector, kunnen wij met trots zeggen dat wij de nodige ervaring en know-how hebben om uw uitzonderlijk transport in goede banen te leiden.

Onze diensten bestaan onderandere uit transportbegeleiding, het aanvragen van vegunningen & ontheffingen, de routeverkenning & -planning, ...
Desalniettemin kunnen wij ook uw "project" ondersteunen of volledig uit handen nemen.

Kortom, BelgoPilots neemt het gewicht van uw schouders als het aankomt op uitzonderlijk vervoer!

TRANSPORTBEGELEIDING

Wij beschikken over een perfect uitgeruste vloot om uw uitzonderlijk vervoer veilig door het verkeer te loodsen. Onze wagens zijn uitgerust met de laatste technologieën en zijn in regel met de geldende wetgevingen zodat internationale transporten zonder wachttijden mogelijk zijn.

VERGUNNINGEN & ONTHEFFINGEN

Ieder transport dat buiten de wettelijke toegelate afmeting valt, dient in het bezit te zijn van een vergunning of ontheffing. Door onze uitgebreide kennis inzake wetgeving en regels in Europa, kunnen wij uw aanvraag snel afhandelen en indienen bij de bevoegde instanties.

ROUTEVERKENNING & -PLANNING

Alles valt of staat bij een goede voorbereiding van een transport. Het is van uiterst belang om een haalbaarheidsstudie van een route grondig uit te voeren vooralleer een planning kan opgemaakt worden. Beiden zijn in sommige gevallen nodig om een vergunning te bekomen.

TOTAALPROJECTEN

Heeft u advies of expertise van een specialist nodig? Wij helpen u graag in al uw processen. Geeft u liever alles uit handen aan een professional met kennis van zaken? Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van alle formaliteiten, van aanvang tot einde tot in de kleinste puntjes.